• Kalenturan

    Kalenturan

    Kami fléksibel jeung jadwal pangiriman sarta bisa nyadiakeun turnaround rélatif gancang dina duanana sampel jeung produksi kuantitas. Gancang jasa prototyping péngkolan PCB kalayan pangiriman sadia ti ngan 24 jam.

  • Dina waktu pangiriman

    Dina waktu pangiriman

    Laju reliabiliti pangiriman kami téh leuwih 95,5%. Hiji PU Electronics naratas theend-to-tungtung software WIP online nu manajer unggal aspék proyék Anjeun. Ieu ensures prosés manufaktur kualitas urang pikeun pangiriman timely.

  • Quality stabil

    Quality stabil

    Sadaya produk urang anu UL, ISO90001; 14001, RoHs cerfificated. Dina unggal tahapan produksi, urang ngalaksanakeun Citatah tina unggal PCB.

Artikel produk

Q & J Electronic CO., Ltd. Service keur Pcb Téhnologi 13 taun
Kami dicitak circuit papan Produsén nyadiakeun papan kaku, papan fléksibel tur papan-Flex kaku.

Maca deui

Arrivals anyar