• lakueshmëri

  lakueshmëri

  Ne jemi fleksibël me oraret e shpërndarjes dhe në gjendje të ofrojnë kthesë relativisht të shpejtë në të dy mostrave dhe të prodhimit sasi. Quick rradha PCB shërbimit prototyping me shpërndarjen në dispozicion nga vetëm 24 orë.

 • Shpërndarje në kohë

  Shpërndarje në kohë

  Shkalla jonë dorëzimit besueshmëria është mbi 95.5%. Një Electronics Pu pioneered theend-te-fund WIP online software të cilën menaxherët çdo aspekt të projektit tuaj. Kjo siguron procesin e prodhimit tonë të cilësisë për shpërndarjen në kohë.

 • cilësi të qëndrueshme

  cilësi të qëndrueshme

  Të gjitha prodhimet tona janë UL, ISO90001; 14001, RoHS cerfificated. Në çdo fazë të prodhimit, ne kryejë inspektime të çdo PCB.

Produkte Featured

Q & J Electronic CO., Ltd Shërbimi për PCB Technology 13 vjet
Ne jemi Printed Circuit Boards Prodhuesi siguruar bordet ngurtë, bordet fleksibël dhe bordet ngurtë-Flex.

Lexo më shumë

Arritje të reja