• Флексибилност

  Флексибилност

  Ние сме флексибилни со временски рок на испорака и во состојба да обезбеди релативно брз пресврт на двете количини примерок и производство. Брз пресврт PCB Текара со испорака на услуги на располагање од само 24 часа.

 • За време на испорака

  За време на испорака

  Нашите испорака стапка сигурноста е над 95,5%. Еден Пу Електроника пионер theend-до-крај WIP онлајн софтвер кој менаџери на секој аспект на вашиот проект. Ова гарантира нашиот квалитет производствениот процес за навремена испорака.

 • Стабилен квалитет

  Стабилен квалитет

  Сите наши производи се UL, ISO90001; 14001, ROHS cerfificated. Во секоја фаза на производството, што се вршат инспекции на секоја плочка.

Избрана Производи

Q & J Електронски CO., Ltd служба за PCB технологија 13 години
сме печатени електронски плочки производител Обезбедување на Цврсти одбори, флексибилни плочи и Цврсти-Flex одбори.

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања