• Keluwesan

    Keluwesan

    We fleksibel karo jadwal layang lan bisa kanggo nyedhiyani turnaround relatif cepet ing loro sampel lan produksi jumlah. Cepet layanan Stamping siji PCB karo layang dhuwur saka mung 24 Jam.

  • On-wektu pangiriman

    On-wektu pangiriman

    tingkat linuwih layang Kita liwat 95.5%. Lan Pu Electronics ngrintis theend-kanggo-mburi lunak Wip online kang Managers saben aspek saka project. Iki njamin proses Manufaktur kualitas kanggo pas wektune layang.

  • Quality stabil

    Quality stabil

    Kabeh kita produk UL, ISO90001; 14001, RoHS cerfificated. Ing saben tataran saka produksi, kita tumindak pemriksaan saben PCB.

Bintang Products

Q & J Elektronik CO., Ltd. Service kanggo Pcb Teknologi 13 taun
We sing dicithak sirkuit Boards Produsen nyediakake Boards kaku, Boards Flexible lan Boards-Flex kaku.

Read More

Baru